Pictures recovery
Pictures recovery
Dutch --> Memory Card Data Recovery Software

Memory Card Data Recovery Software

Van de kaartgegevens van het geheugen de de terugwinningssoftware is veilig read-only en niet destructief nut om reparatie terug te krijgen uw verloren gegevens van ontoegankelijke, geformatteerde of niet op te sporen usbaandrijving. De software krijgt verloren of ontbrekende dossiers en omslagen terug om uw belangrijke gegevens terug te herstellen. De muziek van de steun, beelden, video, digitale beelden, foto's die wegens virusaanval, toevallige schrapping, corruptie enz. worden verloren! De USB de kaartsoftware van het flitsgeheugen is volledig effici├źnt en herstelt veilig al uw bmp, jpeg, TIF, mpeg en wav dossiers die door verschillende toepassing wordt gecreeerd of wordt bijgewerkt.

De software kan verloren terugwinnen gegevens wegens Menselijke fouten, Formaat dat, Beschadigd dossiersysteem, hardware, ongepaste, sluiting of een andere type van logische fout tot de gegevens defect zijn toegang te hebben initialiseren. Het terugwinningsnut wordt beschouwd als veiligste nutshulpmiddel voor de eindgebruiker en kan gemakkelijk door niet technische gebruikers worden behandeld.

Download Memory Card Data Recovery Software
Order Memory Card Data Recovery Software

Belangrijke Eigenschappen

  • Krijgt bedorven dossiers en beschadigd omslagen wegens menselijke fout of om het even welk virus geproduceerd gegevensverlies terug.
  • De terugwinningssteun van gegevens aan Microsoft Vensters en geformatteerd Apple Macintosh OSX.
  • Beschouwd als gemakkelijkste en veiligste nut van de gegevensherwinning om verloren gegevens te herstellen, om geformatteerde of beschadigde dossiers terug te krijgen alvorens u bevestigt en uw bedorven flitsaandrijving herstelt.
  • De terugwinning van gegevens met belangrijke USB kaartlezer.
  • Overtreffen de belangrijke merken van de steun met inbegrip van Olympus, Super Flits, PQI, Super Talent, Kingston, Straalflits Sony en meer.
  • Het geheugenkaart van de steun in diverse opslagcapaciteit d.w.z. 64 MB, 128 MB, 256 MB, 512 MB, 1 GB, 2 GB en 4 GB en nog hogere capaciteitsaandrijving.
Copyright┬ę picrecovery.com